Bouwadvies Van Meursstraat Utrecht

Bouwadvies Van Meursstraat UtrechtBouwadvies Van Meursstraat Utrecht

Bouwadvies Van Meursstraat Utrecht: De Tachtigers is de naam van een woongroep in Utrecht-West, in een rustige buurt nabij Lombok, het Majellapark en de Vleutenseweg. Hier bewonen de Tachtigers een voormalig schoolpand dat door henzelf wordt onderhouden. Bijna alle individuele woonruimtes zijn gevestigd in voormalige klaslokalen. Ook is er een gezamenlijke woonkamer en keuken waarin iedereen één keer per week kookt. De voormalige binnenplaats is omgevormd tot tuin. Het pand is voorzien van zonnepanelen. In totaal bestaat de groep uit zeven bewoners. In het pand zijn ook enkele kleine ateliers te vinden, alsmede wellicht de mooiste mozaiekdouche van Nederland.

Bouwadvies Van Meursstraat Utrecht

Dit pand hebben wij volledig geïnspecteerd. Het is een voormalige school en is nu omgetoverd tot een ruimte voor een woongroep van 9 verschillende bewoners.

Bouwkundige keuring Utrecht heeft alles in kaart gebracht, een uitgebreid rapport opgemaakt en voorzien van advies en herstelkosten.

Voor al uw vragen omtrent een toekomstige woning of winkelpand, kunt u te allen tijde een beroep doen op onze zeer ervaren bouwkundige met hart voor zijn werk.

Wij werken in heel Utrecht en Flevoland.