Vocht in huis bestrijden

Vocht in huis bestrijden

Vocht in huis bestrijden met advies van bouwkundige keuring Utrecht.vocht in huis bestrijden bouwkundige keuring utrecht

Vochtproblemen binnenshuis kunnen zomaar opeens ontstaan, of sluimerend aanwezig zijn gedurende een langere aanlooptijd zonder dat u er echt iets van merkt. Het weer kan hier een belangrijke rol in spelen: Natte jassen en winterkleding in huis kunnen het probleem verergeren, evenals een vochtig klimaat buitenshuis. U zult dan ook wellicht twijfelen of het seizoen niet de hoofdrol speelt in uw vochtprobleem, of dat er daadwerkelijk meer aan de hand is. Wilt u snel duidelijkheid en een professioneel plan van aanpak en vocht in huis bestrijden, neem dan contact op met Bouwkundige keuring Utrecht.

Wij verzorgen een uiteenlopend palet van bouwtechnische keuringen en diensten, waaronder een grondige analyse op het gebied van vochtproblematiek. Helaas is dit een veelvoorkomend probleem, met name in oudere gebouwen en woningen, maar ook binnen nieuwe panden komt het voor. Vaak heeft gebrek aan effectieve ventilatie hier een grote rol in.

Vocht in huis bestrijden

Het team van experts bij bouwkundige keuring Utrecht komt graag bij u langs om uw specifieke vochtprobleem in kaart te brengen. Is er behoefte aan een effectiever ventilatiesysteem? Zijn er lastige koudebruggen? Het verhelpen van (onopgemerkte) lekkage? Er zijn tal van oorzaken mogelijk die een vochtprobleem in huis verklaren. Uiteraard hangt een mogelijke oplossing geheel af van de exacte aard van het probleem.

Een bouwkundige keuring op het gebied van vochtproblematiek voorkomt dat het probleem van kwaad naar erger gaat. Waar u eerst alleen vage tekenen van schimmel dacht waar te nemen, kan al gauw het stucwerk van de muren vallen wanneer er sprake is van optrekkend vocht. Aan de andere kant is het mogelijk dat doorslaand vocht de bron van alle ergernis vormt. In dergelijke gevallen is het vocht van buitenaf, zoals regenwater dat doorslaat naar binnen toe en zo de vochtbalans binnenshuis verstoort.

Een afspraak voor een klimaat-analyse bij u op locatie is zo gemaakt en verschaft meteen een hoop helderheid wat het binnenklimaat van uw pand of woning betreft. Uiteraard geven wij u niet alleen inzicht in de oorzaak van het kwaad, maar tevens deskundig advies voor de aanpak en bestrijding hiervan. Bouwkundige keuring Utrecht geniet jarenlange ervaring binnen de regio én daarbuiten en verzekert u van een doeltreffende aanpak voor al uw vochtproblemen.

Wacht niet te lang met het probleem en maak nu een afspraak met onze professionele bouwkundige expert om alles in kaart te brengen.