Bouwkundige keuring Nieuwegein

Bouwkundige keuring Nieuwegein

Bouwkundige keuring Nieuwegein: net even andersbouwkundige keuring nieuwegein

Na uw huisinspectie krijgt u een uitgebreid rapport te zien, inclusief foto’s van het pand met duidelijke omschrijving van de zorgen en een algemene samenvatting.

We staan ​​bekend om de leesbaarheid en het detailniveau dat kenmerkend is voor onze rapporten. Wij verliezen nooit de reden uit het oog waarom u ons hebt ingehuurd: om een ​​grondig en duidelijk begrip van het onroerend goed te krijgen voordat u uw koop- en verkoopovereenkomst aangaat. Uw relatie met ons stopt niet bij de inspectie; vragen over uw rapport zijn op elk moment welkom.

Bouwkundige keuring: Onze toegankelijkheid en snelheid.

We zijn grondig, gedetailleerd, professioneel en intelligent. We plannen onze inspecties rond uw behoeften en we zijn servicegericht; uw inspecteur is beschikbaar voor vragen vóór, tijdens en na het inspectieproces. Het is belangrijk voor ons dat u het huis dat u koopt begrijpt en kent.

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor inspecties en follow-up en we zijn altijd maar een telefoontje verwijderd. We inspecteren volgens de meest uitgebreide en complete normen van de praktijk in de industrie.

Bouwkundige keuring Nieuwegein

Onze persoonlijke service, zorg en aandacht.

Wij bieden u een unieke combinatie van expertise, persoonlijke service en grondige details, alles tegen een zeer concurrerende prijs (we zijn zeer concurrerend met veel grotere woninginspecteurs). Wij overschrijven nooit (u zult onze onverdeelde aandacht hebben), en u kunt er zeker van zijn dat u niet verdwaalt of heen en weer wordt geschud tussen inspecteurs; bij ons, zult u uw inspecteur kennen en uw inspecteur u (en uw eigendom) kennen.

Als inspecteur weet ik hoe vitaal de veiligheid is. Inspectie op veiligheid staat bij ons voorop.

In het transactieproces van onroerend goed zijn wij een van de weinige mensen zonder belang bij de verkoop van het onroerend goed. Wij werken alleen voor u.

Bouwkundige keuring Nieuwegein onderzoekt het eigendom systematisch en grondig. We zoeken naar defecten en verslechtering van de componenten en systemen van het gebouw en naar niet-standaard bouwpraktijken. Meestal beginnen we met de buitenkant en gaan we door een vooraf geformuleerde procedure die ervoor zorgt dat elk onderdeel en systeem van het pand zorgvuldig wordt onderzocht. Na de inspectie (binnen 48 uur) ontvangt u een gedetailleerd en uitgebreid rapport met afbeeldingen die verschillende items illustreren, reparaties, vervangingsbehoeften en/of andere defecten die tijdens de inspectie zijn waargenomen.