Bouwkundige keuring Bilitonkade Utrecht

Bouwkundige keuring Bilitonkade Utrechtbouwkundige keuring bilitonkade utrecht

Bouwtechnische keuring Bilitonkade Utrecht: De Billitonkade kenmerkt zich door een groene uitstraling en de ligging aan de Oude Rijn met gezellige woonboten. Dit is hierdoor een unieke plek in Lombok, een populaire wijk uit begin 1900 met gezinswoningen, boven- en benedenwoningen vele vrolijke bazaars, winkeltjes en speciaalzaken.
De prachtige Rijksmunt, de historische bruggetjes, de gezellige pleintjes en vlonders aan het Merwedekanaal (waar je kunt zwemmen in de zomer en wellicht schaatsen in de winter!), de vele gezellige eetgelegenheden in de nabije omgeving maken dit gedeelte van Lombok een heerlijke plek om te wonen. Je woont midden in de stad met toch het gevoel van buitenaf. In de directe omgeving van deze woning zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants, scholen, kinderopvang en speelgelegenheid. Stadspark ‘Oog in Al’ met daarnaast het hippe Cereolterrein ligt op wandelafstand. De binnenstad van Utrecht en het Centraal Station zijn op korte fiets-/loopafstand. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen. Parkeren kan direct voor de deur (met vergunning).
Een bijzondere wijk in Utrecht-West; vooroorlogs, rustig, maar tegelijkertijd ook vol energie en levendig!

Bouwtechnische keuring Bilitonkade Utrecht

Deze ruime (122 m2!) bovenwoning mag cosmetisch worden aangepakt, maar het volume en het magnifieke dakterras bieden je de kans om hier voor de komende decennia je droomhuis van te maken. Een typische ‘wannahave’.

Indeling: entree, hal, trap naar de
1e verdieping:
Bijzonder ruime L-vormige woonkamer met hoge plafonds (zie foto), prachtig sierstucwerk, en een bijzondere schouw. Een keuken met een aangebouwde bijkeuken, toegang naar een terras. Toilet.
2e verdieping: vier kamers van goede afmeting en een grote badkamer met 2e toilet, wastafel en douche en ruimte voor een bad.
3e verdieping: dakopbouw met toegang naar een prachtig dakterras.

Bijzonderheden:
– verwarming en warm water door middel van c.v. combiketel
– Vereniging van Eigenaars is nog niet actief, een en ander zal door verkoper met de nieuwe eigenaar worden opgestart.

Deze woning is eveneens door ons geïnspecteerd. Het betreft hier inderdaad een woning die cosmetisch mag worden aangepakt, maar het is een ruime woning met 3 verdiepingen. Er valt heel wat van te maken.

Wilt u ook een bouwkundige keuring uit laten voeren aan de Bilitonkade, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel gerust. U vindt ons in Utrecht, maar ook in Den Haag en Rotterdam. Bijna overal in Nederland kunnen wij u van dienst zijn.