Bouwkundige keuring Baarn

Bouwkundige keuring Baarn

Bouwkundige keuring Baarn voor bouwkeuringen en bouwtechnische keuringen in Baarn en de rest van de provincie Utrecht.

Bouwkundige keuring Baarn

Wanneer u een woning wil gaan kopen, dan wordt altijd geadviseerd een bouwkundig inspecteur in te schakelen, voor een bouwkundige keuring of bouwtechnische keuring.
U bent tijdens de bouwkundige keuring aanwezig, zodat u ook eventuele vragen kunt stellen aan de inspecteur.
Ook krijgt u beter inzicht wat er in de woning geïnspecteerd wordt en hoe de inspecteur eventuele gebreken en defecten aan het licht brengt.

Ook wanneer u een nieuw huis wil gaan bouwen, kan een bouwkundig inspecteur ingeschakeld worden. Goed is dan om de bouwkundige meerdere maken te laten inspecteren tijdens de bouw. Op deze wijze krijgt de inspecteur ook een goed beeld van hoe de aannemer werkt en of alles wel volgens normen en tekening gedaan wordt.

Bouwkundige keuring Baarn

Het is ook heel goed mogelijk om een bouwkundig inspecteur in te schakelen wanneer u verbouwplannen heeft.
U kunt met de inspecteur door het huis lopen en uw plannen met hem bespreken. De bouwkundig expert kijkt vooral naar de technische staat van een woning en kan u vertellen of, hoe u wil gaan verbouwen, wel haalbaar is.

Wanneer een inspectie is gedaan, ontvangt u binnen 3 werkdagen een gedetailleerd rapport met foto’s in uw email box. Het werk voor ons houdt dan nog niet op. Wij zijn pas klaar met ons  werk wanneer u alles weet en gevraagd heeft wat u niet weet.